Sunday, March 11, 2012

Di Hujung Minggu




‎"Assalamulikum U olls........ 
Mcm ner hujung Minggu best x..Cukup x rehat..Pg mana ??..Bwa ank-ank..Hehe.. Moga Hari ini ok dr semalam tau kawan-kawan..Moga semua baik sehat selalu & di murahkan Rezaki aminn.. Waaa U olls nk tau x..Hari ni  12/Mac / 2012 sy Happy sebab ank lelaki kesygaan sy 
(Muhamad Afif Rifqi Bin Mohd Sofie ) hari ni da masuk 1y 6bulan..Cepat kan masa ni Berlalu.. Teringt waktu dia berumur 6 bulan..Duduk pun x stbil lagi..Round rumah guna walker..Panggil ummi tarik bju je..Tapi skrg dia round rumah guna kaki nye sndriii..da pndi klur kn prktaaan Mama Mi Mi tuk panggil ummi nye..semua itu kenangan..Terbaikk in my Life..Dalm masa yg sama sy menjdi ibu 1y 6months gak..Swear  sangat best jadi Ibu..

Itu yg First nk ku kOngsi kn..

Yg second palak..
Best Gak..setelah lama x jumpa finally mereka sudi dtg rumah Ku..Kwan lama wktu stdy dulu.. Yang paling lama aku x jumpa Bro Awg..Tgok jumpa da @da 2 org ank..Selalu jumpa Dlm Fb je..Ape pun Tq FACEBOOK ko penyelamt untuk hubungkn kawan-kawan yg lama....
Tq very Much Mohd Abu Qatadah & Wife (Zai Ibu Luqman)  & ank lelakinye Otai Luqman.. He is very cool & strong.. 
Dan Gak x lupa Awang Hasniza & Wife (Hasniza) & two daughters (Aleesya & Miraa) “they are very sporting and shame  but enjoy” I like…Hehe..
1 lagi tq veliiii Much to Aisyah Misyah..Yg sudi luang kan masa..She still single But not available. If u want plss contc me..Haha..sori Beb just kidding..Jangan marah tau..
Tq bnyk-bnyk friends..Akn datng jemput lagi tau datang..Meriahkn rumah ku yg sunyi tu..
Korang datang terubat rindu aku kt fmly aku yg jauh..Hehe..Seronok  best.. Part paling best aku ambik kesempatan potong kek afif..Hehe..Awl sehari..biasa cut 3 org je..Tapi kali ni cut ramai-ramai buat kenangan.. aku ambik kesmptaan diaorg dtg buat terus..Syokk gak..
"terindah dalm diary ku di bulan Mac".. "Alhamdulillah”..
Pas je makan lunch kat rumah kiteorg pg taman laying-layang kt kepong..Hehe..seronok gak..
Ramai-ramai pagi..Enjoy semua..Aleesya yg malu kt rumah tiba je kt situ da bleh 
main-main..hehe..senyum,ketwa..Seronok tgok..Ank aku da bebas semua dia jelajah..Jaln sana sini..Termasuk la Luqman..Otai itu..Hehe..Apepun tq sekali lagi akn dtg kite kite jumpa lagi..enjoy lama-lama kat padang yg besar itu..Hehe..ok u olls..smpi sini dulu..Tgok la kat bawa ada gmbr yg menarik untuk ku kongsi kan..Semoga u olls n fmly selalu sehat & dimurhkan rzki itu je yg mampu ku lakukan untuk kamu semua..Ku hulurkan tgan untuk mendoakn kalian, 
Amin..Wassalam.

Redi untuk d mkan~



X tau sedap ke x..Haha




Ni la Kek Afif 
1y 6bulan

Tuan Kek
Moga kamu seht selalu syg

Tiuppp Lilin




Masa untuk bebas

  
Bapa -Bapa Budak


Ini Ibu Budak

Tiap To pancinG












Sampi Rumah~ Siap Mndi Lelap Terus..

Tata Semua..Enjoy yer..




No comments:

Post a Comment